Loppusiivous Helsinki

Loppusiivous Helsinki - Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:n (HRRA Oy) kautta tilattu loppusiivous eli käyttöönottosiivous sekä muuttosiivous hoidetaan aina ammattimaisen tarkasti ja erittäin huolellisesti. Pidämme huolen siitä, että asiakkaanamme loppusiivous tehdään laadukaasti ja ammattitaitoisesti, olette Te sitten loppusiivouspalvelua tilaava yritys tai yksityinen henkilö. HRRA Oy hoitaa nopeasti ja tehokkaasti niin remontti- kuin rakennuskohteidenkin loppusiivoukset unohtamatta myöskään muuttojen jälkeen tarvittavaa loppusiivousta. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa tehtäväksi annetun kohteen ja kohdetta koskevat erityistarpeet ja näiltä pohjilta tehdään loppusiivouksen siivoussuunnitelma sekä loppusiivousta koskeva sopimus.

Rakennusten loppusiivous eli käyttöönottosiivous

Rakennusten loppusiivous eli käyttöönottosiivous sisältää esim. seuraavia työtehtäviä:

 • Kaikilta pinnoilta poistetaan mahdollisesti sinne asennetut suojaukset. Kaikilta pinnoilta poistetaan rakennusaikainen pöly pyyhkimällä ja imuroimalla, lattiapinnat imuroidaan ja pyyhitään nihkeällä tai lattiamateriaalin salliessa lattiat pestään.
 • Kaapit, kaapistot ja kaikki tasot / hyllyt puhdistetaan pölystä ja liasta, valaisimien kytkimet, pistorasiat ja patterit puhdistetaan, pattereista poistetaan niissä mahdollisesti olevat suojamuovit ja pahvit.
 • Ovet ja ovien karmit pyyhitään, WC:n, kylpyhuoneen ja saunan kaikki pinnat puhdistetaan ja pestään irtopölystä ja liasta.
 • Lattiakaivot puhdistetaan niin WC:sta, pesutiloista että saunasta.
 • Ikkunoista pestään kaikki pinnat ja parvekkeet siistitään. Parvekkeilla olevat parvekelasit pesään kaikilta pinnoiltaan.
 • Mikäli kohteeseen kuuluu piha-alueita, siivotaan nämäkin sopimuksen mukaan eli poistetaan rakennustyöstä aiheutuneet jätteet ja roskat.

Pyydä tarjous loppusiivouksesta

Loppusiivous Helsinki ja ikkunanpesuLoppusiivous Helsinki - puhdas lopputulos

Muuttosiivous ja loppusiivous Helsinki

Asunnon loppusiivouksessa:

 • PINNAT: pyyhitään / pestään kaikki pinnat kuten esim. ovien ja väliovien pinnat, vaatekaappien sisä- ja ulkopinnat sekä kaappien päälliset, hyllyt ja laatikostot tai vastaavat.
 • LATTIAT: Asunnon kaikki lattiat imuroidaan sekä pyyhitään / pestään nihkeällä / kostealla mopilla kuhunkin kohteeseen sopivalla pesuaineella.
 • KEITTIÖ: Keittiön kaapistot (ylä- ja alakaapit, hyllyt ja tasot), uuni / liesi siistitään ulkoa ja sisältä sekä uunin tausta puhdistetaan unohtamatta uunipeltejä / uuniritilöitä. Liesituuletin ja suodatin puhdistetaan ja pestään. Keittiön tiskipöytä, pesualtaat sekä seinien kaakelipinnat puhdistetaan. Jääkaappi ja pakastin sulatetaan ja puhdistetaan, myös kaappien taustat puhdistetaan irtonaisesta pölystä ja liasta.
 • IKKUNAT: Asunnon ikkunat pestään kaikilta pinnoilta, ikkunoissa mahdollisesti olevat sälekaihtimet puhdistetaan pölystä ja liasta, ja ikkunoiden karmit pyyhitään.
 • WC- JA PESUTILAT: WC, kylpyhuone ja sauna puhdistetaan sekä WC:n / kylpyhuoneen / saunan lattiakaivo(t) puhdistetaan liasta ja irtoroskista sekä poisto- ja korvausilmaventtiilit puhdistetaan.
 • PARVEKE: Huoneistoon kuuluva parveke siivotaan ja sieltä poistetaan irtoroskat. Parvekkeen lattiapinnat sekä mahdolliset parvekelasit pestään kaikilta pinnoilta. 

Helsingin Rakennus- ja Rappausapu Oy hoitaa loppusiivoukset sekä muuttosiivoukset ammattitaitoisesti alueella Helsinki - Espoo - Vantaa.
Ota yhteyttä ja tilaa loppusiivous Helsingin Rakennus- ja Rappausapu Oy:ltä!