Rakennussiivous Helsinki

Rakennussiivous Helsinki - Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy tekee remonttisiivouksia, rakennussiivouksia, loppusiivouksia sekä muuttosiivouksia. Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla mutta toki toimimme muuallakin. Työskentelysäteemme on noin 60 – 100 km Helsingistä. Toimimme Helsingin lisäksi myös Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Kauniaisissa sekä muissakin lähialueen kaupungeissa ja kunnissa.

  • rakennusaikainen siivous
  • rakennuksen purkamisen aikana tehtävä siivous
  • käyttöönotto- eli loppusiivous

Rakennussiivous Helsinki - nopeasti ja tarkasti

Tilatessasi rakennussiivouksen, remonttisiivouksen, loppusiivouksen tai muuttosiivouksen HRRA Oy:lta varmistat, että kohteenne siistitään nopeasti ja tarkasti. Tuomme työhön aina mukanamme työssä tarvittavat aineet, laitteet ja tarvikkeet. Huolehdimme myös aina laitteidemme hyvästä toimintakunnosta ja tällä tavalla varmistamme, että työnjälki säilyy sovitussa tasossa.

Rakennussiivous voi sisältää esimerkiksi rakennusaikaista siivousta, jolloin siistimme mm. sosiaalitilat sekä toimistoparakit. Kauttamme onnistuu myös uudiskohteiden ja saneerauskohteiden rakennussiivoukset. Työskennellessämme eri kohteissa huolehdimme aina tarvittavasta työturvallisuudesta. Kaikilla HRRA Oy:ssa työskentelevillä työntekijöillä on voimassaolevat työturvallisuuskortit, asianmukaiset suojavarustukset sekä työmailla tarvittavat kulkutunnisteet/henkilökortit. Yrityksemme työntekijöillä on käytössään rakennusalalla suositut Valttikortit, josta ilmenee henkilön nimi sekä veronumero. Tilaa rakennussiivous Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla luotettavalta HRRA Oy:ltä!

Ota yhteyttä!

Rakennussiivous Helsinki - rakennusjätteen poistoRakennussiivous Helsinki - loppusiivous

Palvelut kohteen mukaan

Rakennussiivous sisältää yleensä kolme osiota, jotka voivat olla esim. rakennusaikaista siivousta, rakennuksen purkamisen aikana tehtävää tai käyttöönotto- eli loppusiivousta. Rakennussiivous sisältää yleensä mm. rakennusjätteiden poiston, pintojen suojauksien poistot ja isompien likojen ja roskien poistamisen ja pyyhkimisen. Edellä mainitun ’raakasiivoustyön’ jälkeen kohde siistitään tarkemmin.

Loppusiivouksessa kaikilta pinnoilta pyyhitään irtolika ja pöly pois, lattiapinnat puhdistetaan ja pestään, hieno rakennuspöly pyyhitään kaikilta pinnoilta ja ikkunat/säleverhot pestään/puhdistetaan. Loppusiivouksen jälkeen tilat ovat ns. muuttovalmiit eli puhtaustaso on aivan eri luokkaa kuin mitä rakentamisen aikana tai rakennuksen purkamisen yhteydessä tehtävä rakennussiivous on.

Muuttosiivouksessa kohde siivotaan siihen tasoon, että kyseiseen kohteeseen voi uusi asukas muuttaa suoraan ja kohdetta ei tarvitse itse enää välttämättä alkaa siistimään. Lattiat puhdistetaan kauttaaltaan jalkalistoja unohtamatta. Ikkunat pestään ja säleverhot puhdistetaan. Keittiössä uuni ja liesitaso puhdistetaan kauttaaltaan sisältä ja ulkoa sekä liesi siirretään ja lieden alusta ja tausta pestään. Jääkaappi / pakastin sulatetaan ja siistitään niin sisältä kuin ulkopinnoiltakin. Keittiökaapistot ja keittiössä olevat laatikostot siivotaan kauttaaltaan ja mahdolliset tahrat pestään. Tiskipöytä, tiskiallas ja ala- ja yläkaappien väliset kaakelipinnat puhdistetaan. Seinät ja ovet sekä ovien pielet pyyhitään.

WC ja kylpyhuone  / saunan muuttosiivous sisältää mm. seuraavia siivoustöitä; WC –istuimen ja käsienpesualtaan täydellinen puhdistaminen käyttämällä desifioivia pesuaineita. Peilikaappi tai vastaava ja allaskaappi puhdistetaan. Suihkutila ja sen seinät pestään kauttaaltaan ja lattiakaivot puhdistetaan irtonaisista roskista. Muuttosiivoukseen kuuluu myös saunan pesu.

Muiden huonetilojen siivouksessa tahrat poistetaan niin ovista kuin seinistäkin ja tarvittaessa kohteet pestään. Vaatehuoneiden ja kaapistojen / komeroiden hyllyt pyyhitään, seinät ja lattiat puhdistetaan ja tarvittaessa pestään. Koko huoneiston lattiat pestään. Tarvittaessa suoritetaan ikkunoiden pesu.

Laadukas rakennussiivous Helsingin Rakennus- ja Rappausapu Oy:ltä

Rakennussiivous Helsinki - ota yhteyttä!

Tutustu myös: Siivouspalvelu Helsinki | Yrityssiivous Helsinki