Remonttisiivous Helsinki

Remonttisiivous Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla - Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy (HRRA Oy) suorittaa asiakkaidensa remontti- ja rakennusaikaisen siivouksen ja puhtaanapidon laadukkaasti ja vakaalla ammattitaidolla.

Remonttisiivous luotettavasti ja ammattitaidolla

Remontti- ja rakennussiivoukset toteutamme luotettavasti ja asiantuntevasti, kauttamme hoituvat myös niin huoneistojen kuin liiketilojenkin remontti- ja loppusiivoukset. HRRA Oy hoitaa esim. uudisrakennusten, remontti- ja putkisaneerauskohteiden remonttisiivoukset sekä myös rakennusaikaiset siivoukset sekä työmaiden käyttöönotto- eli loppusiivoukset. Hoidamme myös pienkohteiden kuten esim. omakotitalojen, rivi- ja kerrostaloasuntojen remontti- ja rakennussiivoukset.

Remontti- ja rakennussiivouksessa on yleensä kolme eri osiota, jotka ovat esim. remontin- ja rakentamisen aikana tapahtuvaa siivousta, remontin / rakennuksen purkamisen aikana tehtävää siivousta tai käyttöönotto- eli loppusiivousta.

Rakentamisen aikainen pölynhallinta ja kunnollinen siivous vähentävät merkittävästi myös loppusiivouksen työmäärää ja siihen menevää aikaa. Yrityksemme työntekijät käyttävät rakennustyömailla aina työhön liittyviä asianmukaisia varusteita ja suojavälineitä sekä noudattavat alan työturvallisuusmääräyksiä. Laadukkaasti ja ammattitaidolla tehdyn remontti- ja rakennussiivouksen sekä työmaa-aikaisten siivouksen etuja ja hyötyjä ovat, että työmaalla on turvallista työskennellä, työmaa on siisti ja viihtyisä. Rakennuksilla työn teko helpottuu, kun paikat pidetään siistinä ja työmaalta poistetaan hankaluutta aiheuttavat ylimääräiset roskat, jätteet ja tavarat.

Pyydä tarjous »

Remonttisiivous Helsinki - puhdas toimistoRemonttisiivous Helsinki ja ikkunoiden pesu

Kohteen ja tarpeidesi mukaiset palvelut

Remontti- ja rakennussiivouksen pääpiirteittäinen sisältö (siivouksen sisältö räätälöidään kuitenkin aina yhdessä tilaajan kanssa ja tilaajan tarpeet huomioon ottaen) on seuraavan kaltainen:

  • SUOJAMATERIAALIEN POSTO: Remontti- ja rakennuskohteessa paikoillaan olevat pattereiden, lattioiden ja erilaisten pintojen pahvi- ja muovisuojauksien poisto ja pois vieminen.
  • KATTO JA SEINÄT: Katoissa ja seinissä olevat pölyt pyyhitään ja / tai imuroidaan, myös korkealla (yli 180 cm) olevat yläpölyt poistetaan.Lamput, ilmanvaihtoventtiilit ja katossa mahdollisesti olevat putket ja johtokourut imuroidaan ja pyyhitään.
  • LATTIAT: Lattiat ja lattialistat imuroidaan sekä pyyhitään kostealla / nihkeällä mopilla.
  • OVET: Kaikki ovet ja ovien karmit puhdistetaan pölystä ja liasta. Valaisinkytkimet sekä pistorasiat puhdistetaan.
  • KAAPISTOT: Kaapistot siistitään niin sisältä kuin ulkopuoleltakin. Pattereista poistetaan pölyt ja tämän jälkeen tehdään vielä pölyjen poisto kostealla / nihkeällä liinalla pyyhkien.
  • WC- JA PESUTILAT: WC- ja suihku- ja saunatilojen täydellinen puhdistaminen ja peseminen sekä lattiakaivojen puhdistaminen roskista.
  • KEITTIÖ: Keittiö puhdistetaan eli kaikkien tasojen, kaapistojen ja laatikostojen puhdistus suoritetaan niin sisä- kuin ulkopinnoiltakin, tiskiallas pestään. Hellan ja jääkaappi/pakastimen taustojen puhdistukset.
  • IKKUNAT: Ikkunoiden osalta kaikki ikkunapinnat pestään ja ikkunapielet pyyhitään ja puhdistetaan. Ikkunoiden sälekaihtimet puhdistetaan harjaamalla tai pyyhkimällä, ikkunalaudat puhdistetaan mahdollisista ikkunoiden likavesi roiskeista.
  • LISÄPALVELUT: Tarvittaessa HRRA Oy hoitaa myös remonttijätteiden poisviennin mikäli näin sovitaan. 


Remonttisiivous Helsinki - Ota yhteyttä!