Siivouspalvelu Helsinki

Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy tarjoaa monipuolista sekä asiantuntevaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua Helsingissä niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajillekin. Käytössämme on aina laadukkaat siivousvälineet, -aineet ja laitteet. Siivouskohteet siistitään aina puhtailla, konepestyillä liinoilla ja mopeilla.

Siivouspalvelu Helsinki - HRRA Oy:lta voi tilata mm. seuraavia siivouspalveluita:

Laadukas siivouspalvelu Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Toimistosiivous

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta siivouspalvelua toimistollesi?

HRRA Oy tarjoaa käyttöönne laajat siivousalan palvelut pienten toimistojen siivouksista aina isojen liiketilojen puhtaanapitoihin. Asiakkaana saatte luotettavaa siivouspalvelua, hoidamme sopimuksemme ammattimaisen huolellisesti ja tarkasti. Suunnittelemme jokaisen siivouskohteen toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa, heidän erityistarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Siivouspalvelusopimukseen voidaan sisällyttää myös perussiivoukset, vahanpoistot sekä vahaukset, ikkunoiden pesua unohtamatta. Siivoamme toimistojen lisäksi myös porraskäytävät sekä sauna-, kellari- ja pesutilat.

Lue lisää toimistosiivouksesta »

Yrityssiivous

Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy (HRRA Oy) tarjoaa asiantuntevaa ja ammattitaitoista yrityssiivouspalvelua niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Hoidamme työtehtävämme ammattimaisen tarkasti ja huolellisesti. Kartoitamme jokaisen siivouskohteen toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon asiakkaan erityistarpeet ja toiveet joiden pohjalta tehdään kohteen siivoussuunnitelma ja siivoussopimus. HRRA Oy:n työnjohto perehdyttää aina työntekijänsä kohteeseen ja varmistaa, että asiakas saa sitä palvelua minkä on tilannutkin.

Tekemällä yrityksenne siivoussopimuksen HRRA Oy:n kanssa, varmistatte laadukkaan ja tehokaan siivoustyön jatkuvuuden. Jatkuvaan sopimukseen perustuva yrityssiivous on vaivattomin ja kustannustehokkain tapa varmistaa yrityksen tilojen yleinen siisteys. 

Lue lisää yrityssiivouksesta »

Porrassiivous/rappusiivous

Porrassiivous kattaa portaiden ja porraskäytävien kosteapyyhinnän, rapputiloissa olevien käytävämattojen imuroinnin sekä hissien ja muiden yleisten tilojen kuten kellaritilojen (sauna- ja pesutilat, pyykkitupa, kuivatushuone, kellarikäytävät jne.) puhdistuksen. Ovissa olevat lasipinnat puhdistetaan tahroista ja sormenjäljistä. Porraskaiteet puhdistetaan määräajoin.

Raput pysyvät paremmassa kunnossa, kun niihin tehdään vuosittain peruspesu. Siivouspalvelu ei ole pelkkää pesemistä vaan peruspesussa pinnoilta poistetaan vanha vaha ja pinnat vahataan uudelleen. Suositeltavaa on, että pinnoille laitetaan vahakerroksia vähintään kaksi (2) kerrosta.

Siivouspalvelu Helsinki - puhdas kotiSiivouspalvelu Helsinki - kiiltävät pinnat

Siivouspalvelumme Helsingissä kattaa myös suursiivoukset

Suursiivous on yleensä kertaluontoinen tapahtuma joka tehdään esim. jouluna ja ennen juhlatilaisuuksia. Suursiivouksessa siistitään kohde ns. ’lattiasta kattoon’.

Suursiivous voi olla pääpiirteittäin esim. seuraavan sisältöinen: Lattiat, lattialistat ja matot imuroidaan ja lattiat pyyhitään nihkeällä mopilla. Pölyt pyyhitään, myös korkealla olevat sekä vaikeassa paikassa olevat pölyt poistetaan. Keittiössä kaikki vapaat pinnat ja hyllyt/tasot pyyhitään. Kaapistot siivotaan myös sisäpuolilta. Suihku- ja saunatilat sekä WC pestään/nihkeäpyyhitään seinäkaakeleita unohtamatta, pesutilojen lattiakaivot puhdistetaan. Ovet ja ovien karmit, vetimet, valokatkaisijat yms. pyyhitään, seinistä ja katosta pyyhitään irtopölyt pois.

Ikkunanpesut 

Ikkunoiden pesun tilauksen yhteydessä on syytä mainita mm. seuraavat seikat: Mihin suuntaan ikkunat aukeavat (sivusuunnassa, alhaalta ylöspäin vai aukeavatko ikkunat ollenkaan = telineiden tarve ikkunoiden pesussa). Ikkunoiden / karmien kunto selvitetään (vanhojen ja huonokuntoisten ikkunoiden pesu tehdään aina asiakkaan vastuulla). Ikkunoissa oleva lukitusmekanismi, käykö ikkunoiden aukaisemiseen ns. ’normaali’ ikkunanavain vai tarvitaanko erikoisavaimia. Puhdistetaanko ikkunoissa olevat sälekaihtimet ja karmit, mahdollisten tahrojen esim. silikonin / maaliroiskeiden tai vast. poistot. Huomioitavaa on, että laseissa mahdollisesti olevat kalkkisaostumat eivät välttämättä poistu normaalilla pesulla.

Lattioiden peruspesut ja vahaukset

Siivouspalvelu voi sisältää myös lattioiden pesut ja vahaukset. Lattioiden peruspesussa lattiat pestään kauttaaltaan perusteellisesti, vanha vahapinta poistetaan vedellä johon on lisätty vahanpoistoainetta. Vahanpoistoaineen annetaan vaikuttaa eli aine alkaa irrottamaan vanhaa vahaa lattiasta. Lattia käydään tämän jälkeen lattianhoitokoneella kauttaaltaan läpi, lattianhoitokoneessa käytetään joko laikkaa tai harjaa vahan irrottamiseen. Irronnut likainen vahavesi imuroidaan vesi-imurilla lattialta pois ja tämän jälkeen lattia huuhdellaan muutaman kerran jonka jälkeen lattian annetaan kuivua. Kuivuneeseen lattiaan levitetään vahaa ohuelti. Lattia annetaan kuivua vahausten välillä ja vahakäsittely toistetaan 2 – 3 kertaa. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous siivouspalvelusta »