Toimistosiivous Helsinki

Toimistosiivous Helsinki - Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:n (HRRA Oy) asiakkaana saat luotettavaa toimistosiivouspalvelua, hoidamme sopimuksemme ammattimaisen huolellisesti ja tarkasti. Siivouskohteen sisältävät toimenpiteet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, heidän erityistarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Sopimussiivoukseen voi halutessaan sisällyttää myös harvemmin tehtäviä siivouksia joita ovat esimerkiksi perussiivoukset, vahanpoistot sekä vahaukset.

Ylläpitosiivoukset »

Erikoissiivoukset »

Tilaamalla toimistosiivouksen HRRA Oy:n kautta varmistat, että siivouspalvelu toteutetaan aina laadukkailla ja puhtailla siivousvälineillä, -aineilla ja laitteilla. Tuomme mukanamme aina puhtaat, konepestyt liinat ja lattiamopit, näin ollen tilaajalla ei tarvitse olla omia siivoustarvikkeita. Pidämme huolen laitteidemme hyvästä toimintakunnosta ja näin varmistamme, että työnjälki pysyy laadukkaana.

Toimistosiivous Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Toimistosiivous Helsinki - HRRA Oy toimii koko pääkaupunkiseudulla eli paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi. Työskentelemme myös muilla alueilla pääkaupunkiseudun lähistöllä noin 100 km säteellä Helsingistä. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta »

Toimistosiivous Helsinki - puhdasta jälkeäToimistosiivous Helsinki - puhtaat työskentelytilat

Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy (HRRA Oy) työnantajana antaa työntekijöilleen perehdytyksen työpaikan työolosuhteisiin ja kohteessa käytettäviin siivousvälineisiin, -koneisiin, -aineisiin ja työmenetelmiin. Näin toimistosiivous voidaan toteuttaa aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Perehdyttämiseen tärkeänä osana kuuluu myös työturvallisuuteen ja terveyteen liittyvät asiat. Tärkeimpiä tavoitteita on työstä aiheutuvien sairastumisien ja mahdollisen tapaturmien / vaarojen huomioiminen ja välttäminen. Siivoustyössä tavallisimmat tapaturmat ovat esim. liukastumiset, nyrjähdykset, pisto- tai viiltohaavat sekä sähköturvallisuudesta johtuvat tapaturmat. Kohteissa voi olla myös meluhaittoja, hengitysilman epäpuhtauksista johtuvia sekä erilaisista käytettävistä kemikaaleista johtuvia vaaroja. 

Varmistamme myös sen, että työntekijät saavat kaikki tarpeelliset tiedot mahdollisista työhön liittyvistä työpaikan vaara- ja haittatekijöistä.

Yrityksemme siivoustyöntekijät ovat motivoituneita alansa ammattilaisia. He omaavat energisen ja positiivisen palveluasenteen. 

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous tarkoittaa säännöllisesti käsi- ja/tai konemenetelmin tehtävää toimistosiivousta. Siivoustiheys voi olla esimerkiksi päivittäin tapahtuvaa tai muutaman kerran viikossa tapahtuvaa siivousta. Siivouksen tarkoituksena on säilyttää toimistossa ennalta sovittu puhtaustaso ja näin varmistaa tilojen toimivuus siivouskertojen välillä. Siivouskertojen tiheys määräytyy mm. toimistotilan käyttötarkoituksen ja halutun puhtaustason mukaan. Ylläpitosiivouksessa työkorkeus on 180 cm asti ulottuvat pinnat.

Toimistosiivous Helsinki - ylläpitosiivoustaToimistosiivous Helsinki - puhtaat ikkunat toimistoosi

Toimistosiivous Helsinki - Meiltä myös erikoissiivoukset

Erikoissiivous tarkoittaa mm. lattioiden perussiivousta, vahanpoistoa ja lattioiden vahausta. Perussiivouksen tarkoituksena on poistaa pinnoilta pinttynyttä likaa sekä pölykertymiä. Perussiivouksen tavoitteena on saavuttaa tasalaatuinen, puhdas ja siisti lopputulos. Erikoissiivouksiin luetaan myös lattioiden kiillotukset ja ikkunoiden pesut. Kiillottamalla lattioita vahauskertojen välillä pysyy lattiat hyvin hoidettuina ja lattiat on myös helpompi pitää puhtaana. Kiillottaminen ’nostaa’ jo lattiassa olevan vahan uudelleen pintaan ja lattia on kiillotuksen jälkeen juuri vahatun näköinen.

Koneellisessa hoitopuhdistuksessa lattiat käydään yhdistelmäkoneella läpi kauttaaltaan. Lattia pyyhitään märällä, puhdistavalla ja hoitavalla (voi sisältää vahaa) lattianhoitotuotteella. Lattian pinnan kuivuttua ajetaan lattia vapailta osin nopeakierroksisella lattianhoitokoneella, jossa on kiillotuslaikka. Lattiat viimeistellään kuiva/nihkeäpyyhkimällä, sillä kiillotuksessa tulee pölyä.

Kokolattiamatoille suositellaan, että ne puhdistetaan perusteellisesti kerran vuodessa. Kokolattiamaton pesu voidaan suorittaa tähän tarkoitukseen tehdyillä siivouslaitteilla, jolloin kokolattiamatto saadaan puhdistettua varmasti sille suunnitellulla tavalla. Myös tekstiilipintaisten huonekalujen pesut voidaan tehdä käyttäen tähän tarkoitukseen tehdyillä siivouslaitteilla. 

Jaksottaisella siivouksella tarkoitetaan harvemmin mutta kuitenkin säännöllisesti tehtävää siivousta. Jaksottaisella siivouksella varmistetaan ylläpitosiivouksen puhtaustaso. Lattioiden puhdistushoito tehdään esim. yhdistelmäkoneella ja/tai SHS-koneella. Jaksottaiseen siivoukseen sisältyy myös yläpölyjen pyyhintä eli yli 180 cm ulottuvat pinnat. Jaksottaisia siivoustehtäviä voidaan tehdä 1 – 12 kertaa vuodessa.

Toimistosiivous Helsinki luotettavasti Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:ltä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta! Meiltä myös yrityssiivous ja loppusiivous Helsingin seudulla ammattitaitoisesti.