Yrityssiivous Helsinki

Yrityssiivous Helsingissä ja koko pk-seudulla Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:ltä (HRRA Oy). Tarjoamme laadukasta ja monipuolista yrityssiivouspalvelua kaiken kokoisille yrityksille. Hoidamme kaikki sovitut työtehtävät huolellisesti ja ammattitaidolla. Siivouskohteen toimenpiteet kartoitetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä, ja asiakkaan erityistarpeet sekä toiveet otetaan tarkasti huomioon. Näiden asioiden pohjalta tehdään kohteeseen siivoussuunnitelma ja siivoussopimus. Yrityssiivous Helsinki - HRRA Oy:n työnjohto perehdyttää aina työntekijänsä kohteeseen ja varmistaa, että asiakas saa juuri sellaista palvelua, mitä on tilannutkin.

Siivouspalvelu räätälöidään tarpeisiisi sopivaksi ja siihen voidaan sisällyttää esimerkiksi:

  • tilojen suursiivoukset
  • lattioiden peruspesut, vahanpoistot sekä vahaukset
  • ikkunoiden ja sälekaihtimien puhdistus
  • porraskäytävien siivoukset, peruspesut ja vahaukset

Yrityssiivous Helsinki ja pk-seutu - työn kulku

HRRA Oy:n ja yrityksen väliseen siivoussopimukseen työt määritellään yksityiskohtaisesti ja kirjataan ylös siivoustyön sisältö sekä siivoustaajuus (esim. siivous toteutetaan 3 x viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Sopimukseen voidaan kirjata yksityiskohtaisesti tehtävät työt esim. seuraavalla tavalla:  Kaappien ulkopintojen puhdistus ulottuvuuskorkeudelta (ulottuvuuskorkeus 180 cm asti), lattiapintojen puhdistaminen (imurointi / nihkeäpyyhintä / tarvittaessa pesu). Roska-astiat sekä paperinkeräyslaatikot tyhjennetään, vapaat tasot ja pöytäpinnat pyyhitään, matot imuroidaan.

Keittiön jäteastiat niin seka-, bio- kuin pahvien keräysastiat tyhjennetään, keittiön tasot ja tiskipöytä ja hana(t) pyyhitään ja tiskiallas pestään. Tiskikoneen täyttö ja tyhjennys tehdään asiakkaan niin tilatessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yrityssiivous Helsinki - puhtaat toimistotilatYrityssiivous Helsinki - puhtaus parantaa työskentelytehokkuutta

WC – ja suihkutiloissa saniteettikalusteet (WC –istuin ja käsienpesuallas) puhdistetaan, käsienpesualtaan takana olevat kaakelipinnat ja peilit puhdistetaan. WC:n lattiat nihkeäpyyhitään tai pestään. Jäteastiat tyhjennetään ja jätepussit vaihdetaan. Paperi- ja saippua-annostelijoiden täydennykset. Mahdollisten lattiakaivojen puhdistus näin sovittaessa.

Yrityssiivousta tarpeidesi mukaan

Yrityssiivouspalveluun voidaan sisällyttää myös esimerkiksi tilojen suursiivoukset, lattioiden peruspesut, vahanpoistot sekä vahaukset, ikkunoiden ja sälekaihtimien puhdistusta unohtamatta. HRRA Oy:n hoitaa yrityssiivouksien lisäksi myös porraskäytävien siivoukset, peruspesut ja vahaukset.  

Tilaamalla HRRA Oy:lta yrityssiivouksen varmistat, että yrityksenne siistitään aina puhtailla ja laadukkailla siivousvälineillä, siivousaineilla sekä -laitteilla. Me tuomme mukanamme aina puhtaat, konepestyt lattiamopit ja liinat joten tilaajan ei tarvitse hankkia omia siivousvälineitä ja -tarvikkeita. Pidämme aina huolen, että käyttämämme koneet ja laitteet ovat ehjiä sekä hyvässä toimintakunnossa. Näin toimimalla varmistamme, että myös työn jälki pysyy laadukkaana.

Yrityssiivous takaa puhtaan ja viihtyisän työympäristön

Viihtyisän ja tehokkaan työskentely-ympäristön ratkaisevin tekijä on siisteys. Puhtaassa ja siistissä työympäristössä työntekijöiden on helpompi keskittyä omiin työtehtäviinsä, viihtyvyys kasvaa ja näin ollen myös työn tuottavuuskin kasvaa. Siistiä työympäristöä voidaan pitää myös yrityksen käyntikorttina joka näkyy niin asiakkaille kuin vierailijoillekin.

Tekemällä yrityksenne siivoussopimuksen HRRA Oy:n kanssa, varmistatte laadukkaan ja tehokaan siivoustyön jatkuvuuden. Jatkuvaan sopimukseen perustuva yrityssiivous on vaivattomin ja kustannustehokkain tapa varmistaa yrityksen tilojen yleinen siisteys. Yrityksen ja HRRA Oy:n välisten sopimussiivousten lisäksi kauttamme voi myös tilata kertaluonteisia keikka- ja rakennussiivouksia kuten esim. rakennusaikaista välisiivousta, rakennusten loppusiivouksia sekä muuttosiivouksia jne.

HRRA Oy - Yrityssiivous Helsinki toimii pääkaupunkiseudulta käsin ja työskentelyalueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi -akselilla. Työskentelemme tarvittaessa myös muilla alueillakin, pääsääntöisesti toimintasäteemme on noin 100 km Helsingistä.

Helsingin Rakennus- ja Rappausapu - ota yhteyttä!

Tutustu myös palveluihimme: Toimistosiivous Helsinki | Loppusiivous Helsinki